Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Orzech włoski – nalewka

Skład: zielony orzech włoski wraz z naowocnią, alkohol certyfikowany.

Orzech włoski jest drzewem długowiecznym pochodzącym z Azji. Obecnie zadomowił się w Europie, Ameryce Północnej i Azji. Sadzony w przydomowych ogródkach cieszy się popularnością ze względu na smaczne owoce, z których można pozyskać niezwykle cenny olej. Spożywanie orzechów włoskich ma bardzo korzystny wpływ na układ sercowo-naczyniowy dzięki l-argininie a kwas alfa-linolenowy (ALA) reguluje poziom cholesterolu we krwi.

Jednak surowcem zielarskim są jeszcze inne części orzecha włoskiego. Do celów terapeutycznych wykorzystuje się: liście i zielone orzechy wraz z naowocnią.

Więcej o orzechu włoskim tutaj.

Nalewka z orzecha włoskiego stosowana jest jest głównie podczas kuracji przeciwpasożytniczej.

Zrobiona właśnie w tej wersji, bez cukru działa:

  • przeciwpasożytniczo
  • antyseptycznie
  • przeciwzakaźnie
  • przeciwgrzybiczo
  • sprzyjają gojeniu się ran
  • likwidują owrzodzenia, pryszcze, czyraki

Stosowanie:

Wewnętrznie przeciw pasożytom – 3 razy dziennie po łyżeczce (pierwsza na czczo) przez 7 dni. Po siedmiu dniach powtórzyć. Kurację najlepiej rozpocząć podczas pełni księżyca.

Zewnętrznie stosować do okładów, jak płukanka do włosów w stanie rozcieńczonym w proporcji 1:1.

Przeciwwskazania do stosowania wewnętrznego:

  • ciążą i karmienie piersią
  • obecność szczawianów w moczu
  • kamica nerkowa
  • nadwrażliwość na roślinę

Cena : 100 ml – 45 zł

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Powiadom o
guest


1 Komentarz
najnowszy
najstarszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
ਹੱਥਰਸੀ ਪੋਰਨ
ਹੱਥਰਸੀ ਪੋਰਨ
1 miesiąc temu

p0fgGqYzfr3